A dinamikusan fejlődő VESZK Otthonápolási Szolgálat, folyamatosan bővülő szakmai csapatába, munkatársakat keres!

Dunakeszi, Göd, Sződ, Sződliget, Vác városok területére várjuk a legalább 2 év gyakorlattal rendelkező szakképzett kollégák jelentkezését, akik elhivatottan arra törekednek, hogy igényes munkájukkal hozzájáruljanak a betegek állapotának mielőbbi javulásához, gyógyulásához.

A VESZK Otthonápolási Szolgálat keretében vállalt és végzendő feladatokat egészségügyi-, és/vagy szociális szakképesítéssel rendelkező szakdolgozók, valamint képesítés nélküli szociális segítők látják el. A kliensnél elvégzendő feladatokhoz igazítjuk a megfelelő végzettséggel rendelkező kollégát mindenkor szem előtt tartva a kompetenciahatárokat.

A VESZK Otthonápolási Szolgálat szakmai vezetője idős ellátásból szakvizsgázott szociális menedzser és diplomás ápoló végzettséggel rendelkezik. A szakhatósági engedély birtokában az Ő irányításával és felügyeletével történik az ellátás.

Az álláslehetőség a következő elvégzendő tevékenységekre vonatkozik Dunakeszi, Göd, Sződ, Sződliget, Vác városok területén

  • dietetikus
  • gyógymasszőr
  • házi beteggondozáshoz, szakképzett és gyakorlattal rendelkező szociális gondozó-ápoló
  • otthoni szakápoláshoz diplomás ápolót, ápolót, gyakorló ápolót, felnőtt szakápolót; gyógytornászt és fizikoterápiás asszisztenst
  • szakképesítéssel nem rendelkező szociális segítő

Várjuk fényképes bemutatkozó levelét, vagy szakmai önéletrajzát.