Dietetikus

Karácsonyné Szilágyi Rita

Karácsonyné Szilágyi Rita vagyok dietetikus, coach és 3 gyermekes édesanya.

2001-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai karán dietetikusként.

Pályám kezdetén a Szent Imre Kórház diabetológiáján helyezkedtem el és 2006 -ig aktívan részt vettem az osztályos és az ambuláns munkában is.

2007-ben megszületett a kisfiam, majd 2009-ben és 2012-ben a két kislányom is. Ezt az időszakot a családomnak, gyermekeimnek szenteltem.

2015-ben az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézetben folytattam dietetikusi hivatásomat, ahol 2018 szeptemberétől az Egészségfejlesztési Iroda munkatársaként részt vettem az újpesti lakosok egészségfejlesztési programjának kidolgozásában. A hozzánk fordulókat csoportos tanfolyamok keretében oktattam egészséges életmód, inzulinrezisztencia és cukorbetegség témában.

2019. decemberében a Semmelweis Egyetem újonnan megnyílt Asszisztált Reprodukciós Centrumának dietetikusa lettem. Itt a gyermekáldást kívánó pároknak segítek abban, hogy egy tudatosabb életmód kialakításával hogyan tudják növelni esélyüket a baba érkezésére.

Mindig örömmel tölt el, hogy segíthetek a klienseimnek egy tudatosabb, egészségesebb táplálkozás kialakításában, testsúlyuk normalizálásában, közérzetük és laboreredményeik javításában.

Holisztikus szemléletemet a coaching és az aromaterápia eszközeivel is szélesítettem az elmúlt évek során.

Várom szeretettel, ha

  • egészségesebben szeretne étkezni
  • inzulin rezisztens, vagy cukorbeteg
  • táplálék allergiája, intoleranciája van
  • emésztőrendszeri panaszai vannak (reflux, puffadás, bélgyulladás stb.)
  • babát szeretne

és nem tudja hogyan kellene a táplálkozásán, életmódján változtatni ahhoz, hogy jobban legyen, vagy elérje a kívánt célját.


Érdeklődni, és jelentkezni az alábbi telefonszámon lehetséges!

+36 30 246 53 83