A VESZK Otthonápolási Szolgálat, otthoni vérvétel keretében vállalja, SARS-CoV-2 IgG antitest vizsgálathoz a vérvételi mintavételt.

A vizsgálattal igazolható:

  • a lezajlott COVID 19 megbetegedés, illetve
  • az oltás után az immunválasz kialakulása, és az antitest mennyiségi jelenléte

Figyelem! 

Amennyiben a laboratóriumban elvégzett vizsgálat eredménye igazolja, hogy a szervezetben a koronavírus elleni ellenanyag megfelelő mennyiségben jelen van, védettségi igazolvány igényelhető. 

A SARS-CoV-2 IgG antitest vizsgálat teljes ára: 11.000,-Ft.

Mintavétel: Göd és vonzáskörzetében a kliens otthonában, kényelmesen és gyorsan!

Keressen bennünket bizalommal!

Szolgáltatás igénylése

Vérvétel otthon?
A Veronika Egészségügyi és Szociális Központ (VESZK) kényelmes megoldást kínál az Ön számára. Minden Göd és Dunakeszi város területén élő lakosnak lehetősége van igénybe venni otthoni vérvétel szolgáltatásunkat, így kényelmesen és gyorsan áteshet a vérvételen otthonában.

A szolgáltatás igénybevétele előtt olvassa el az alábbi útmutatókat, majd kattintson a “Szolgáltatás igénylése” gombra!
Az űrlap beküldése után kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy személyesen egyeztessenek az otthoni vérvétel részleteiről.

NEAK finanszírozott vérvétel

Érvényes szakorvosi/háziorvosi beutalóval rendelkező gödi páciensek részére 4.000 Ft az otthoni vérvétel ára, mely tartalmazza a vérvétel szolgáltatást és a kiszállás díját. Egy címen lévő több személy vérvétele esetén beutalóval kedvezményesen további 3.000 Ft/fő a vérvétel ára.

A vérvétel szolgáltatásról szóló számlát utólag, a Kliens által megadott e-mail címre küldjük. A vizsgálat eredményét az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) felületén tekintheti meg Ön, vagy beutaló orvosa.

Szolgáltatás igénylése

Magánvérvétel

A VESZK, – mint a SYNLAB Hungary Kft.-vel szerződésben álló partner -vállalja beutalóval nem-, vagy csak magánegészségügyi beutalóval rendelkező páciensek vérvételét.
A kérhető vizsgálatok típusai és árai a mindenkor érvényes lista alapján megtekinthetők: https://www.synlab.hu/lakossagi/vizsgalatok
Az otthoni vérvétel ára 4.000 Ft , mely tartalmazza a vérvétel szolgáltatást és a kiszállás díját. Egy címen lévő több személy vérvétele esetén beutalóval kedvezményesen további 3.000 Ft/fő a vérvétel ára.

Igénybe vehető vizsgálatok:

  • Klinikai kémia vizsgálatok
  • Immunológiai vizsgálatok
  • Mikrobiológiai vizsgálatok

A vizsgálati panel kiválasztásában munkatársaink készségesen segítségére lesznek.

A vérvétel szolgáltatásról (a kért vizsgálat, valamint a vérvétel és a kiszállás díja) szóló számlát, valamint a vizsgálat eredményét utólag, a Kliens által megadott e-mail címre küldjük.

Szolgáltatás igénylése

Fizetési lehetőségek

Az otthoni vérvétel szolgáltatás ellenértékét a helyszínen készpénzben, vagy bankkártyával egyenlítheti ki.